Support

- Oftest stillede spørgsmål

Få svar op de oftest stillede spørgsmål her, og kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os.

+45
Icon-App-Store-1-1-1
Icon-Google-Play-2
carter_logo-white
carter-obd-placement

Hvor er OBD2 stikket placeret i min bil?

OBD2 stikket er i de fleste biler placeret i enten Position A eller Position B. OBD2 indgangen sidder typist under ratstammen eller ved siden af. På de fleste biler er det nemt at finde OBD2 indgangen, hvis du kigger under rattet. Det kan være forekomme, at OBD2 indgangen, er beskyttet med et lille dæksel, som du bare skal vippe op.

Der er et fåtal af biler, hvor OBD2 indgangen er placeret ved Position C, Position D, Position E eller Position F. 

Hvordan kobler jeg Carter adapter til?

OBD2 indgangen på din bil er formet som selve OBD2 stikket. Du kan ikke risikere at sætte det i forkert, da selve stikket er formet efter indgangen.

Når ud har lokaliseret OBD2 indgangen i din bil, skal du blot sætte OBD2 stikket ind og presse det i bund. Så er OBD2 stikket indsat og klar til at sende vigtig data til din Carter app.

pbd2-carter-how-to
carter-support

Hvor længe må Carter adapter stikket sidde i bilens OBD2 indgang?

Vi anbefaler, at du kun har Carter modulet siddende i din bils OBD2 indgang, når du har brug for at læse en fejlkode på bilen, når motorlampen lyser og efterfølgende fjerner det, når Carter appen har modtaget fejlkoden.

Hvis du lader Carter modulet sidde i bilens OBD2 stik i mere end 7 dage, når bilen holder stille, parkeret eller opbevaret, kan det risikere at dræne bilens batteri, hvorfor vi ikke ikke anbefaler det.

 

 

Kan værkstedet finde andre motorfejl end oplyst?

OBD2 fejlkoden fra Carter appen er udelukkende en indikation og vejledende. Det er ikke en diagnose af, hvad din bil fejler eller hvad der skal repareres på din bil. OBD2 fejlkoden som Carter appen registrerer er udelukkende den data, som bil sender, når der er et problem med den.

Du skal altid bede værkstedet bruge egen tester inden forestående reparation af bil. Og værkstederne skal altid benytte egen OBD2 tester inden igangsættelse af en reparation.

carter-autoshop

Vi udvider løbende vores support,

så vi kan yde den bedste service og support

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Så send os en support mail - så svarer vi hurtigst muligt.

 

carter-dashboard

Kontakt

Carter ApS
Ragnagade 7, ST. TV.
2100 København Ø

hello@carter-app.com
Kontor. 70 60 56 57
Support. 41 31 36 07

CVR. 41 20 18 19 

Genveje

Genveje

News
Karriere
                                                       

carter-black
1024px-Facebook_icon_black.svg-1
Icon-App-Store
Icon-Google-Play-1