Carter News - Alt om og omkring din bil

-> God viden om din bil

-> Bliv klogere på biler

-> Nyheder fra bilens verden

carter_logo-white
TT-Viskerblade

Carter - Viskerblade & sprinklervæske

11.02.2021

I denne uge kigger vi nærmere på viskerblade og sprinklervæske. Vidste du, at man sagtens selv kan skifte til nye viskerblade på bilen? Se vores Carter video og se hvordan man gør.

Carter-New-Hero

Carter - Kend din bils dæk

08.01.2021

I denne uge kigger vi nærmere på bilens dæk, dækmønstre og hvad man skal holde øje med, når man vil skifte dæk på sin bil.  Se vores Carter video og få svaret.

Carter-News-Lygter

Carter - Kend din bils lygter

04.01.2021

I denne uge kigger vi nærmere på bilens lygter. Hvad gør man, når billygterne går ud? Kan man selv købe og skifte pærerne, og hvilke skal man købe? Se vores Carter video og få svaret.

carterappdrive_web_teaser

Carter lancerer Smart Drive inden længe

01.07.2020

Vi har meget travlt på Carter værkstedet! 

CARTER SMART DRIVE kommer snart til din næste firmakørsel. SMART DRIVE tracker automatisk din firmakørsel, når du starter din firmabil - det er meget snart slut med daglige manuelle registreringer af din firmakørsel.

Og CARTER SMART DRIVE bliver naturligvis integreret med dit lønsystem, så din firmakørsel automatisk registreres og kommer med på din næste lønseddel

.

carter-adapter

Vær en af de første - helt gratis!

01.05.2020

Bestil og modtag en gratis Carter adapter til din bil i dag. For at modtage indsigter i din bil og få mere køreglæde, skal Carter appen parres med Carter adapteren, som sender nyttig information og indsigter til din Carter app, så du kan få mere køreglæde. 

Vi giver i en begrænset periode gratis Carter adaptere til de første brugere, som har hentet Carter appen. Så skynd dig at bestille en Carter adapter på linket, mens det er gratis.

carter-start-screen

Carter app er opdateret

01.04.2020

Så er der en opdatering til Carter app! Vi har gjort det mere lyst og mere brugervenligt, så det bliver meget nemmere at bruge Carter, når du oplever bilproblemer.

Carter-Karriere

Hvordan virker Carter app?

01.02.2020

Vi har lavet en lille explainer video, hvor du kan se, hvordan Carter app virker. Videoen forklarer, hvad Carter er og hvordan appen virker i sambejde med Carter adapteren. Videoen varer 2 minutter.